Voor elke Saab

Saab Winter Rally 2024

Voor elke Saab

De Saab Winter Rally 2024 staat open voor elk type Saab. Jong en oud. Met en zonder dak. Deelnemen kan in de Toer- en Sportklasse. Nieuw is de Leisure-klasse!

De Toerklasse is bedoeld voor equipes die al eens eerder een rally hebben gereden en enige kaartleeservaring ervaring hebben of dat willen leren.

De Sportklasse is competitiever en voor ervaren equipes die regelmatig kaartleesrally's rijden. Voor hen hebben de diverse kaartleessystemen geen geheimen meer.

Nieuw voor 2024 is de Leisure-klasse. Deze klasse is bedoeld voor rijders die graag een leuke dag willen hebben, maar niet de hele dag willen kaartlezen. De route wordt weergegeven in o.a. Bolletje-Pijltje, ondersteund met foto's. Af en toe is er een eenvoudige kaartleesopdracht of een proefje. Leuk om een keer te proberen, zeker als je nog nooit een rally hebt gereden. Of als je gewoon een relaxt dagje uit wilt, samen met andere Saab-rijders.

Je Saab van 15 jaar of ouder geschorst?

De organisatie vraagt ook voor de Saab Winter Rally, editie 2024 bij de Belastingdienst een erkenning aan als evenement in het kader van de Evenementenregeling Dat betekent dat je ook met een geschorste Saab aan de Saab Winter Rally kunt meedoen. 

INSCHRIJVEN