Programma

Saab Winter Rally 2024

Programma

De Saab Winter Rally 2024 is in volle voorbereiding. Je vindt hier alle informatie. De inschrijving is geopend!

Programma

  • In alle rust aanreizen naar de start- en finishlocatie (Van der Valk Hotel in Deventer)
  • Ontvangst en inchecken met koffie/thee met iets lekkers erbij
  • Briefing Sport-, Toer- en Leisure-klasse door Jaap Jongman
  • Start Sport-, Toer- en Leisure-klasse in Deventer
  • Onderweg een leuke behendigheidsproef op een privé-terrein in een verstild Achterhoek's dorpje
  • Onderweg winterse lunch met soep, broodjes en ander lekkers op een prachtige locatie in de Achterhoek
  • Finish en overheerlijk winters buffet bij de start- en finishlocatie in Deventer
  • Prijsuitreiking

Kostenplaatje

De deelnameprijs bedraagt € 245 per equipe. Dit is inclusief de verzorging van de inwendige mens tijdens de rally, met uitzondering van de drankjes na afloop tijdens het winterbuffet. Je ontvangt voor de rally twee rallyschildjes (collectorsitem!), een routeboek en na afloop een duidelijke uitleg. Het gebruik van de RallyCheck App is bij de deelnameprijs inbegrepen. Zowel in de Sport-, Toer- als Leisure klasse zijn er voor de nummers 1, 2 en 3 fraaie bekers te winnen!

€ 25 korting voor Saab Club Nederland-leden!

Ben je lid van Saab Club Nederland, dan is de deelnameprijs € 220 per equipe. Vermeld bij je inschrijving je lidmaatschapsnummer van SCN; alleen dan is deze korting geldig. Nog geen lid van Saab Club Nederland? Meld je dan direct aan!

In Deventer overnachten?

Komen jullie van ver en wil je toch fris aan de start verschijnen? Boek dan voor de nacht van 16 op 17 februari a.s. bij het spiksplinternieuwe Van der Valk Hotel Deventer een prachtige kamer! Speciaal voor deelnemers aan de Saab Winter Rally kan dat voor € 170 per nacht op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt  Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de Finse sauna, Zoutsauna, het Turks stoombad/Hamam, de Sneeuwcabine en het zwembad. Reserveren kan rechtstreeks bij Van der Valk Hotel Deventer via telefoonnummer (0570) 741 800 of via e-mail. Vermeld daarbij dat je deelnemer bent aan de Saab Winter Rally 2024 en het reserveringsnummer DEV-GF3326. Deze aanbieding is geldig t/m 18 januari 2024 en op basis van beschikbaarheid. Na deze datum hanteert Van der Valk Hotel Deventer haar normale kamerprijzen.

INSCHRIJVEN